Skolplattformen Stockholm / Skolplattformen Stockholm Apps 148apps / Skolplattformen på stockholms stads webbplats.

Skolplattformen Stockholm / Skolplattformen Stockholm Apps 148apps / Skolplattformen på stockholms stads webbplats.. Vi kommer att successivt fylla skolplattformen med allt mer innehåll. I skolplattformen får du information om ditt barns skolgång direkt i din mobiltelefon, dator eller surfplatta. Nu är stockholms skolor i gång med skolplattformen. Skolplattformen är grundskolornas kommunikationsplattform på skolplattformen kan du ta del av ditt barns frånvarorapport samt själv anmäla ditt barns frånvaro. Startsidan på skolplattformen är anpassad för dig.

Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 skolwebben. Frånvaro, planeringar, omdömen, betyg och mycket annat. Skolplattformen kommer att utvecklas kontinuerligt och mer funktionalitet tillkommer efterhand. Den används av förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads samtliga skolformer.

Mattias Beijmo Om Fiaskot Skolplattformen
Mattias Beijmo Om Fiaskot Skolplattformen from images.aftonbladet-cdn.se
Skolplattformen kommer att ersätta flera gamla system med nya, skolformsövergripande system som förenar pedagoger, vårdnadshavare och cirka 140 000 barn, elever och studenter på stockholms stads 1200 skolor och förskolor. Skolorna kommer under hösten att. Det finns även en samling instruktionsfilmer som du hittar på stockholm stads webbplats instruktionsfilmer. Alla skolor kommer att gå över till den nya skolplattformen. En viktig del av detta är skolplattformen. Här kan du kommunicera med skolpersonal, ta del av ditt barns frånvaro och själv frånvaroanmäla. Under höstterminen 2018 kommer de sista delarna av skolplattformen på plats och plattformen uppdateras då med nya funktioner. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor.

Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 skolwebben.

Kungsholmens grundskola ligger långt fram inom digitalisering i skolan. Skolplattformen är i den centrala plattformen där elever och lärare kommunicerar. Vårdnadshavare, elever och medarbetare har olika sätt att logga in till skolplattformen. Använd gärna manualer som hjälp för hur du använder skolplattformen. Skolplattformen nås via följande webbadress: I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Nu är stockholms skolor i gång med skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads samtliga skolformer: I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och få överblick över det som händer i skolan. Skolplattformen på stockholms stads webbplats. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Hur inloggning ska ske är beslutat i stockholms säkerhetspolicy. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor.

Skolplattformen är i den centrala plattformen där elever och lärare kommunicerar. Frånvaro, planeringar, omdömen, betyg och mycket annat. Vi kommer att successivt fylla skolplattformen med allt mer innehåll. Skolplattformen mer information om skolplattformen. Kungsholmens grundskola ligger långt fram inom digitalisering i skolan.

Skolplattformen For Vardnadshavare Gardesskolan
Skolplattformen For Vardnadshavare Gardesskolan from gardesskolan.stockholm.se
Det finns skärminspelade manualer i flera steg så väl som manualer i text. Nu är stockholms skolor i gång med skolplattformen. Den används av förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningen. Här kan du kommunicera med skolpersonal, ta del av ditt barns frånvaro och själv frånvaroanmäla. Elever i stockholms stads skolor håller sig uppdaterade och kommunicerar via skolplattformen. Under hösten 2018 införs de sista delarna i skolplattformen. Alla skolor kommer att gå över till den nya skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor.

Här kan du läsa mer om innehåll, inloggning, se.

Elever i stockholms stads skolor håller sig uppdaterade och kommunicerar via skolplattformen. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor. Använd gärna manualer som hjälp för hur du använder skolplattformen. Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 skolwebben. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Logga in på skolplattformen som vårdnadshavare. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads förskolor och skolor. Skolplattformen är en ny gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor. Vårdnadshavare, elever och medarbetare har olika sätt att logga in till skolplattformen. Startsidan på skolplattformen är anpassad för dig. Därefter kommer de nya delarna fyllas successivt med innehåll. Skolplattformen kommer att utvecklas kontinuerligt och mer funktionalitet tillkommer efterhand.

Lärare och andra på skolan, till exempel rektor, publicerar information där. Skolplattformen ersätter de tidigare systemen skolwebben och fronter. Frånvaro, planeringar, omdömen, betyg och mycket annat. En viktig del av detta är skolplattformen. Stockholms stads webbsida ändra dina kontaktuppgifter.

Skolplattformen Org Github
Skolplattformen Org Github from avatars.githubusercontent.com
Skolplattformen är en gemensam digital plattform för samtliga skolformer i stockholms stad. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads samtliga skolformer. Skolplattformen är grundskolornas kommunikationsplattform på skolplattformen kan du ta del av ditt barns frånvarorapport samt själv anmäla ditt barns frånvaro. Komma i kontakt med support för skolplattformen. Från och med höstterminen 2018 kommer du att få tillgång till den. Här kan du läsa mer om innehåll, inloggning, se. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads förskolor och skolor. Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads skolor och förskolor.

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för stockholms stads förskolor och skolor.

Skolplattformen kommer att ersätta flera gamla system med nya, skolformsövergripande system som förenar pedagoger, vårdnadshavare och cirka 140 000 barn, elever och studenter på stockholms stads 1200 skolor och förskolor. Nu är stockholms skolor i gång med skolplattformen. Från och med höstterminen 2018 kommer du att få tillgång till den. Förskola, grundskola, gymnasieskola och vuxenutbildning, inklusive särskolor. Sedan augusti 2018 har vi nu skolplattformen som kommunikation med vårdnadshavare. Det finns skärminspelade manualer i flera steg så väl som manualer i text. Skolplattformen nås via följande webbadress: Skolplattformen är en ny gemensam digital plattform för stockholm stads förskolor och skolor. Det finns en support som du kan kontakta vid tekniska problem: I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Alla skolor kommer att gå över till den nya skolplattformen. Skolplattformen ersätter de tidigare systemen skolwebben och fronter. Skolplattformen mer information om skolplattformen.

Posting Komentar

0 Komentar